Kilpailuinfo

Tervetuloa Helsinki O-Gamesiin!

Kilpailuohjeet, päivitetty 11.6.2021

Kilpailukutsu julkaistu 23.3.2021

Bulletin 1 on julkaistu 23.3.2021

Terveiset IOF Event Adviser:lta

Helsinki Orienteering Games H21E ja D21E sarjat ovat lauantain kilpailun osalta kansanvälisen suunnistusliiton (IOF) ranking-kilpailuja (WRE). Tämän takia tulee kyseisiin sarjoihin ilmoittautuneilla olla IOF-id numero, jonka suunnistaja voi rekisteröidä itselleen Eventor-palvelussa. Sarjoihin osallistujien määrää ei ole rajoitettu vaan tarvittaessa järjestetään rinnakkaissarjat sarjajaon perustuessa kilpailijoiden IOF-ranking pisteisiin. WRE-sarjoissa järjestäjä arpoo lähtölistat. 

Lauantain Myllyjärven-Häkläjärven WRE-kilpailumaastossa on suunnistettu viime vuosina erittäin harvoin aluetta rajaavien luonnonsuojelualueiden ja pysäköinnin järjestelyhaasteiden takia. Nyt pysäköinti on saatu järjestettyä ja maastoon päästään kohtuullisen pitkän lähtöviitoituksen avulla. Maasto tarjoaa erinomaiset puitteet keskimatkan kilpailulle, jossa ratamestarin laatimilla radoilla mitataan kilpailijoiden fyysisiä ja suunnistusteknisiä kykyjä mutta myös kykyä tehdä optimaalisia reitinvalintoja. 

Helsingin Suunnistajat on rutinoitunut arvokilpailujärjestäjä ja samalla alueella järjestetyistä kilpailuista on kokemusta, joten myös kilpailuteknisellä tasolla on edellytykset olemassa huippusuunnistustapahtumalle. 

Jouko Jylhä
IOF Event Adviser